Du er her

Hjemmeside for pendlerklubberne hos S-tog

Indsendt af admin den 30 august, 2013 - 18:15
S-tog ved Ryparken - heb@wikimedia commons - CC-BY-SA-3.0

Dette er en fælles hjemmeside for pendler på S-tog og det er pendlerklubberne som står bag. Der er 7 pendlerrepæsentanter, som hver står i spidsen af en gruppe pendlere, som har deres daglige gang på en strækningen på S-banen. De mødes regelmæssigt, men det er kun for dem som aktive. Formålet med denne hjemmeside er at komme i kontakt med pendlere, som ikke nødvendig vil være aktive i grupperne, men som gerne vil holde sig informere og give input til såvel løbende og nye emner og sager. Derfor er der åben for debat på de indlæg, som pendlerrepræsentanterne eller andre fra klubberne komme med.

Udover denne hjemmeside vil vi arbejde på en facebook-side og en mailingsliste til et nyhedsbrev fra pendlerklubberne.

Kommentarer

På trods af, at DSB oplyser, at internettet er blevet forbedret i S-toget, oplever jeg temmelig ofte, at det ikke fungerer. Så sent som i dag, mandag den 29. juni i et S-tog fra Hillerød om morgenen og fra Nørreport mod Hillerød om eftermiddagen. Det drejer sig om hhv S-tog SA 9174 og SA 9143. Det ville være dejligt, hvis det snart kom på plads.

Создайте необходимые 200 шагов, если вы завтра станете президентом, разделите их на группы по 10 штук и расположите в последовательном порядке принятия . Напиши свои [url=https://ussr.website/проекты-будущего.html]Проекты будущего[/url]

Просим  прийти на сайте информацию на тему    [url=https://умный-дом.site/дистанционное-управление-освещением.html]умный освещение дом[/url]  Система управления умным домом Единая система управления всеми электроприборами позволяет достичь жителям квартиры максимального комфорта проживания . Адрес: https://умный-дом.site/дистанционное-управление-освещением.html  . Освещение в системе «умный дом» включает в себя не только осветительные приборы, но и электронные системы, отвечающие за их контроль и управление.

ClarkScolis billede
WilliamGibles billede
WilliamGibles billede
ClarkScolis billede
Edwardhogs billede

Sider